top of page
DSC_0644.jpg

Velkommen til Filipskolen

Filipskolen er en kristen privatskole, der ligger i naturskønne omgivelser ud til Amager Strand. Der er udsigt over vandet fra skolegården og de grønne områder bruges til undervisningen og i SFO’en. 

Filipskolen ønsker at være en skole, der gør en positiv forskel i børnenes liv, gennem udvikling af personlige ressourcer, et højt fagligt niveau og et blik for det enkelte barn. 

 

Det er en lille skole, det betyder, at vi kender hinanden, både elever og medarbejdere. Vi lægger vægt på, at vi lægger mærke til den enkelte. Vi hilser på hinanden og taler frit og åbent til hinanden.

Vi ønsker at være:

  • En nærværende skole, der ser det enkelte barn og er opmærksomme på fællesskabet.

  • En skoleledelse, der kommunikerer og handler, hvis der er udfordringer.
     

Vi ønsker at have:

  • En tilgang til uddannelse, der stræber efter, at det enkelte barn rykker mest muligt. 

  • En tilgang til dannelse, der forbereder barnet på, hvad de skal møde i et dansk, demokratisk og socialt bevidst samfund. 

IMG_2838.jpg

Morgensamling

På Filipskolen lægger vi vægt på de kristne værdier og næstekærlighed. Eleverne bliver præsenteret for kristen tro i hverdagen ved samlinger. Her bliver der sunget, snakket om tanker til dagen og eleverne lærer at bede en bøn. 

Samlinger har også karakter af at samle os som skole, derfor er der hver uge samlinger i skolegården for alle elever, når vejret tillader det.

Fællesskab på tværs af klasser

Vi har forskellige tiltag, der kan styrke fællesskaberne på tværs af klasserne. 
 

Et af dem er venskabsvenner. Når nye børn starter i 0. klasse får de en venskabsven fra 5. klasse. Venskabsvennerne hjælper og guider de små i pauserne. De laver forskellige planlagte aktiviteter sammen og mødes også til forskellige arrangementer.
 

Derudover har vi tiltag på trinene, hvor fx 0.-3. klasse tager på tur i Dinos legeland eller 4.-6. tager på en friluftstur til Amager Fælled.
 

I udskolingen tager 7. kl. og 8. kl. hvert år til Folkemødet på Bornholm, så de også lærer hinanden godt at kende. Idrætsundervisningen læses også sammen i 8. og 9. klasse i Prismen. 

DSC_0696.jpg
“Det er nemt at føle sig velkommen på Filipskolen. Respekten for fællesskabet er en del af skolens DNA. Jeg møder en stor åbenhed under mine besøg og dialogen med medarbejdere og ledelse vidner om en struktureret praksis for læringsledelse "

Citat fra tilsynserklæringen 2022/23

Tilsynserklæringer

Documents
Documents
Documents
Documents
Documents

2022/2023

2021/2022

2020/2021

2019/2020

2018/2019

Undervisningsmiljøvurdering

37005_edited.png

0.-3.klasse

37005_edited.png

4.-9.klasse

Karaktergennemsnit

Her er det muligt at se afgangselevernes gennemsnit sammenlignet med det kommunale- og landsgennemsnit

bottom of page